DESPRE NOI  
TESTE  
AVANTAJE  
CONTACT  

DETECTIVI PARTICULARI


POLIGRAF | Detector minciuni | Teste poligraf | TOP POLIGRAF
                      noi dezvaluim si cele mai ascunse secrete

 

AVANTAJE TESTARE POLIGRAF - DETECTOR DE MINCIUNI


Transparenta metodei poligraf, neutralitatea examinatorului poligraf si confidentialitatea examinarilor poligraf permit subiectului testat sa se elibereze de orice prejudecata sau sursa de stres exterioara, fiind asigurata astfel o colaborare sincera, libera de orice retinere in favoarea rezolvarii cauzei examinate.

Testul poligraf este singura metoda stiintifica care investigheaza direct informatiile stocate in memoria subiectului, informatii deosebit de stabile in timp si inaccesibile altor mijloace de investigare obisnuite.

Toata procedura complexa de testare poligraf - detector de minciuni urmareste in egala masura identificarea persoanelor sincere si nesincere, dar poate fi considerata in principal ca fiind un ajutor pentru persoanele sincere si banuite din diverse cauze neimputabile lor.

Rezultatele folosirii metodelor de biodetectie a comportamentului simulat prin tehnica poligraf nu sunt afectate de trecerea timpului, astfel incat indiferent cat timp a trecut de la derularea activitatilor investigate, subiectii vor avea reactii la fel de puternice ca in prima zi.

Metodele folosite in investigarea la poligraf - detector de minciuni sunt non-violente, nu lezeaza viata, integritatea si securitatea persoanei, nu aduc atingere onoarei, libertatii si demnitatii persoanei examinate. Ele reflecta litera si spiritul Declaratiei Universale a Drepturilor Omului, apara pe nevinovati, restabilesc si protejeaza drepturile victimelor.

Biodetectia comportamentala prin tehnica poligraf - detector de minciuni nu-si poate valorifica potentialul stiintific decat lucrand cu subiecti sanatosi din punct de vedere moral si fizic, care nu au suferit traume fizice sau psihice.

Metoda biodetectiei comportamentului simulat prin testare la poligraf - detector de minciuni asigura conform legislatiei, atat prin forma cat si prin tehnica utilizata, prezumtia de nevinovatie si mijloacele legale de cautare a probelor.

Examinarile efectuate cu ajutorul poligrafului - DETECTORULUI DE MINCIUNI ofera concluzii stiintifice bazandu-se pe legile fundamentale ale psihologiei si fiziologiei.